Wednesday, March 04, 2009

welcome..welcome..alohaa...=)

assalamualaikum n salam sejahtera seme..huuhu..taggal 4 mac 09 tercipta r satu sejarah kat aku dimane aku telah mewujudkan my first blog in my life..nie r first time aku wat blog aku nie..ishhh..aku wat blog nie pn sbb tgk sir zairi ngan member2 aku wat blog mcm besh jek..rase teruja r plok..sbb tu r 'terbuka hati' aku nie nak jd blogger'smember..huhu..tp nie aku baru nak berjinak2 ngan blog aku nieh..sbb tu r akunyer blog nie x perfect lg..x abis touching n makeup lg..hhahahah...nie pn sajek jek nak 'test power' dlu..huhuhu...emm..satu lg...tarikh nie akan sentiasa diingati coz lahirnyer blog aku serentak plok ngan birthday besfren aku leha..merangkap bossh aku..(coz dia kate aku nie 'bodyguard' dia..ade ke patut dia kasi title 'bodyguard' dia kat aku..hahaha)ish3....emm..LEHA..happy birthday ek....aku doakan ko smoga pnjang umur n murah rezki..dilindungi n dirahmati ALLAH swt..smoga ceria n happy2 slalu..hohohoo..da tua da ko ek dari aku...hahah..tp maintain cute n awet mude..hahah (nie kene blanje aku r pasnie coz aku da naikkan saham ko..hahaha)....emm..weh..k r...sampai sinie jek r..len kali de mase aku smbg blik..k..!assalamualaikum..adios..chao..!!

8 comments:

  1. hahaha....tahniah2..anda menjadi plawat bertuah..hahah..tp x de r adiah ek..huhuhu..=)

    ReplyDelete
  2. waahh..ade blog la..
    hebat..!!

    ReplyDelete
  3. yeye...
    ijat dh ade blog...
    pas ni x yah la aku skt mte bc journal kau kt tagged 2...
    huuu~

    ReplyDelete
  4. to Jaj@n : aku baru buat r blog aku smalam..so x r hebat ngat..masih blajar lg..huuhu

    to ~nurul~syazwani~rohaimi~ : ala..member tagged...journal dalm tagged tu len..blog len..mayebe ada perbedaan sket..huhu..aku still lg akan update journal tagged tu..sori r wat ko sakit mate smate2 nak bace journal aku..haha..terharu..!!

    ReplyDelete
  5. haha...
    xpe2...
    walau skt cm mne mte aku, aku akn bce jgk...
    cme tulisan 2 besau kn la cket...
    huuu~
    p/s:x nk letak background ump ke???
    haaa~

    ReplyDelete
  6. to ~nurul~syazwani~rohaimi~ : ye ke..?waa..memang terharu..tq2..ok k..nnti aku besaukan tulisan..backgraound ump..?haha...x kot..klu letak x matching r ngat title blog aku..'a scene behing the shadow'..huuhu..

    to mashi_amie : waa..mashi..a ah..baru jek buka blog smalam..huhuh..still nk blajar n explore blogging.huhu

    ReplyDelete